Mistgeneratoren

Uitleg mistgeneratoren

Mistgeneratoren

Inbraken en overvallen worden vaak in een paar minuten gepleegd, politie en of bewakers kunnen niet optijd ter plekken zij. Een mistgenerator zet de ruimte binnen enkelen seconde vol met mist waardoor criminelen geen hand voor ogen zien. Dit in combinatie met bijvoorbeeld een luide sirene en flitslicht zal een crimineel verwarren en zal hierdoor op de vlucht slaan.

Wat je niet ziet kun je niet stelen

Dit is Eén van de hoofdredenen om juist om een mistgenerator te installeren, niet alleen uw bezittingen zijn goed beveiligd maar ook u zelf, dierbaren en personeel lopen veel minder risico om aangevallen te worden. Want dankzij de mist uw woning/bedrijf ziet een crimineel geen hand voor ogen en zal deze direct het hazenpad kiezen. De mist blijft voor lange tijd hangen en is volledig veilig voor het milieu en niet schadelijk voor goederen en uw gezondheid. De mistverneveling is een gecertificeerd product en laat geen (schadelijke) sporen achter.

 

 

Mistgeneratoren
Gecertificeerd volgens Europese normen van veiligheid. De mistvloeistof is getest en is absoluut veilig en laat geen residu achter na de uitstoot. De mist is niet gevaarlijk voor de mensen, dieren en voorwerpen.Compatibel met elke professionele alarminstallatie. Gekwalificeerd personeel ondersteund dit in real time tijdens de installatie.

Dankzij de innovative formule van de vloeistof, met een hoog percentage glycol, is de dichtheid van de mist volledig ondoordringbaar voor de zichtbaarheid.

De Mist tanks zijn eenvoudig te installeren.
Dankzij het gepatenteerde systeem van de dubbele cilinders, gebruikt Grumpy Mistgenerators 100% van de cilinder zonder verspilling van mistvloeistof. Mist cilinders zijn voor eenmalig gebruik en eenvoudig te installeren waardoor ingewikkelde en dure vullingen overbodig zijn.

Door de perfecte isolatie van het systeem biedt de machine een zeer laag energieverbruik, hierdoor kunt u kosten te besparen in vergelijking met andere vernevelsystemen.
Een Mistgenerators zorgt voor de maximale bescherming, zelfs bij stroomuitval.

 

 

De installatie en oplevering van uw mist generator

De zal worden uitgevoerd door een van onze monteurs, vooraf gaand van de installatie         zal uitvoering met u alles worden door genomen, zoals de locatie van de mistgenerator, de manier van installeren en het afwerken. Het word pas opgehangen als u te vreden bent.

 

Na de installatie word u mistgenerator opgeleverd, Het systeem word altijd getest in u bijzijn. Het is verstandig om de buren te informeren en de lokalen brandweer in te lichten als de generator getest word.