CAMERABEWAKINGPAKKET MET BEWAKINGSCAMERA

CAMERABEWAKINGPAKKET MET BEWAKINGSCAMERA'S

 HD IP camerabeveiliging

Een IP camera is een camera met een netwerkaansluiting die van het Internet Protocol gebruik maakt (IP). Doordat de camera eigenlijk een kleine computer is, is deze ook direct aan te sluiten op uw router, (PoE) switch, draadloos netwerk(WiFi) of direct aan een NVR met bijvoorbeeld een ingebouwde PoE switch.
Eenmaal aangesloten op netwerk via één van de bovenstaande methodes kunt u uw IP camera verbinding laten maken met het internet
Als er eenmaal een verbinding is gecreeerd met het internet is uw IP camera altijd te benaderen via een computer, smartphone, iPhone, iPad of tablet en kunt eenvoudig en snel uw beelden bekijken.

Het grote voordeel van een IP camera bij gebruik van bv de 24/7 livecameratoezicht is dat de camera eenvoudig te configuren is naar onze meldkamer.

HD IP 1080P Bewakingscamera met infrarood
De met infrarood nachtzicht en volledig waterproof is geschikt voor buiten en binnen gebruik. De full HD IP Bewakingscamera heeft een  High Defenition beeld kwaliteit (1080P), In het pakket kunt u kiezen uit verschillende modellen in de zelfde prijs klassen.

Laat u gerust adviseren door onze adviseurs welke camera het beste bij u wensen past.

4Kanalen 1080P NVR Recorder met 1000 GB hardeschijf. 
De 1000GB hardeschijf heeft voldoende opnameruimte voor minimaal 2 weken de netwerk video recorder wordt gebruikt om de beelden van uw camera's digitaal op te slaan. Als de hardeschijf vol is worden de oude beelden overschreven door nieuwe, zodat u nooit wat mist. Grotere hardeschijfvoor langere periode voor opnames zijn uiteraard gewoon mogelijk.

De installatie en oplevering van uw camerasysteem

De zal worden uitgevoerd door een van onze monteurs, vooraf gaand van de installatie          zal uitvoering met u alles worden door genomen, zoals de locatie van de camera, de manier van installeren en  het afwerken. Het word pas opgehangen als u te vreden bent.

Na de installatie word u camerasysteem opgeleverd, Als eerste installeerd de monteur de gebruikvriendelijke software op uw PC en smartphone, met deze software kunt u het camerasysteem volledig bedienen. Zoals live bekijken van de camera’s, afspelen van de beelden en  het veiligstellen daarvan

Ten slot ontvangt u een aantal sticker’s om kenbaar te maken dat bij u bewakingscamera’s aanwezig zijn. Uw heeft toch liever dat u huis of kantoorpand wordt overgeslagen door eventuele inbrekers.

U bent tevens verplicht om kenbaar te maken dat uw video opnamens maakt.